Misvak nasıl kullanılır - How to use miswak





Misvakı sağ elle kullanmalıdır. Avuç içine alınmaz ve emilmez. Misvak, sağ elin küçük ve başparmağı altta, diğer üç parmak üstte olarak tutulur.
Right-handed use miswak. Received and absorbed into the palm. Miswak, small and big toe at the bottom of the right hand, the other three fingers are kept as above.

Her kullanımdan önce misvak hafifçe dişlerle ezilerek yumuşatılır. Suya sokmadan, dişlere sürtülerek kullanılır. İçinden gelen öz, hem dişleri beyazlatır hem de ağız kokusunu önler.
Teeth, crushed and macerated gently before each use miswak. Inserting water, is used sürtülerek teeth. From within the self, and prevents bad breath and whiten teeth.

Misvakı kullanırken fazla baskı yapmadan enine doğru kullanmalıdır. Misvakı kullanmanın en az miktarı üst dişlere üç, alt dişlere de üç defa sürmektir.
Perpendicular to the use of pressure without using miswak. The amount of use of miswak at least three upper teeth, lower teeth set to take three times as well.

Misvaka başladığında ağızdaki yaşlığı yutmak bazı hastalıklara faydalıdır. Daha sonraki yaşlıklar yutulmaz. Kullandıktan sonra misvakı yıkamalıdır.
Useful in some diseases in the mouth to swallow when Misvaka yaşlığı. The next yaşlıklar neglected. After use, wash miswak.

Misvakı yere yatırmamalı, ağız kısmı aşağıya gelecek şekilde dikine koymalı. Misvak, çok yaş, çok kuru ve bir karıştan uzun olmamalı! Kalınlığı küçük parmak kalınlığında olmalı.
Miswak yatırmamalı ground, vertical side down, put the mouth. Miswak, too wet, too dry, and a karıştan should not be long! Thickness of the little finger should be thick.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder